Webinar: Google Analytics – Basic

Waarom moet u deze webinar Google Analytics – Basics volgen?

Momenteel is er een behoorlijke groei in het online bezoekersgedrag door de corona maatregelen en het thuiswerken. Dit betekent, dat uw potentiële klanten zich meer dan ooit online begeven! Ook úw website wordt meer bezocht, maar weet u ook hoe men uw website doorkijkt? Welke pagina’s het belangrijkst zijn en welke pagina’s juist als slecht worden bestempeld? Want met deze informatie kunt u de juiste acties ondernemen om uw website nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Dit en meer leert u in de webinar.

Tijdens de webinar wordt in Jip-en-Janneke-taal uitleg gegeven over het statistiekenpakket Google Analytics. Omdat we een selectie hebben gemaakt van de meest belangrijke schermen en data, bent u binnen 2 uur voorzien van voldoende handvatten om uw website te monitoren en vanuit de data conclusies en acties te bedenken. Tijdens de webinar wordt gebruik gemaakt van onze kennis uit de techniek-/industrie branche en de data vanuit onze eigen portalen www.engineersonline.nl en www.vraagenaanbod.nl.

Urenschema

Programma

10:00 - 10:30
Introductie
Wat is Google Analytics en wat kun je ermee?
10:30 - 11:30
De inhoud in!
We gaan de belangrijkste schermen en gegevens uitleggen.
11:30 - 12:00
Vragen? Interactie!
Tijd om uw vragen door te nemen.

Datum

14 mei 2020

Tijd

Met mogelijke uitloop
10:00 - 12:00

Kosten

€149.00

Meer informatie

Registreer hier!

Locatie

Web
Via ClickMeeting
Registreer hier!

Spreker

  • Tom Visser
    Tom Visser
    Manager Online

    Tom heeft 20+ jaar ervaring in Digital Marketing. Toen Google nog niet in Nederland was en iedereen nog zocht met Ilse.nl was ik al bezig met het beter vindbaar maken van website voor zoekers. Dit is in de loop van de jaren veranderd naar de wereld van Digital Marketing en IoT.