Stageplaatsen

Maak kennis met…

Naam: Lotte

Leeftijd: 21

Opleiding: Communicatie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hoe heb ik mijn stage ervaren?
Ik heb de afgelopen vijf maanden met erg veel plezier stage gelopen bij MYbusinessmedia in Deventer. In het begin was het erg veel informatie verwerken, maar al snel kreeg ik mijn eigen taken waar ik mij volledig op kon focussen. Zo ben ik verantwoordelijk geweest voor het opmaken van mailingen, het bijhouden van social media, de website up-to-date houden en heb ik veel evenementen van de verschillende clusters binnen MYbusinessmedia bijgewoond.

Hoe heb ik MYbusinessmedia ervaren als stagebedrijf?
Doordat de afdeling marketing intensief samenwerkt met brandmanagers, redacties en de afdeling evenementen krijg je veel inzicht in de verschillende werkgebieden. MYbusinessmedia verzorgd vakinformatie voor veel clusters. Van Maritime tot Automotive, van Food tot Health en van Industry tot Engineering. Dit maakt dat je vanuit marketing veel verschillende onderwerpen en doelgroepen leert kennen. Mijn stage heb ik daarom als erg veelzijdig en leerzaam ervaren.

Wat zou je willen meegeven aan toekomstige stagiairs/es die willen stage lopen bij Mybusinessmedia?
Weet je nog niet zo goed wat je wil? Kies dan voor een stage bij MYbusinessmedia. In dit bedrijf maak je namelijk kennis met veel verschillende vakgebieden. Zo kun je er voor jezelf achterkomen wat je wel en niet leuk vindt.

Naam: Jinke

Leeftijd: 24

Opleiding: Commerciële economie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hoe heb ik mijn stage ervaren?
Ik heb mijn stage als heel leerzaam ervaren. Dit was mijn eerste stage en het was meteen een hele leuke uitdaging. Bij MYbusinessmedia krijg je heel veel verantwoordelijkheid, wat mij erg aansprak. Op de evenementenafdeling heb je te maken met veel verschillende werkzaamheden, het werk is heel divers.

Hoe heb ik MYbusinessmedia ervaren als stagebedrijf?
Ik heb Mybusinessmedia ervaren als een heel divers en gevarieerd bedrijf. De collega’s die er werken zijn erg leuk, ook van hen leer je erg veel! En als je uiteindelijk wil werken in de eventbranche dan is dit een goeie plek, want ik bij veel events meegedraaid in verschillende rollen.

Wat zou je willen meegeven aan toekomstige stagiairs/es die willen stage lopen bij Mybusinessmedia?
Ik zou willen meegeven dat Mybusinessmedia echt een heel leuk bedrijf is om stage te lopen en dat je er erg veel leert. De medewerkers zijn allemaal aardig en willen jou zo goed mogelijk helpen en begeleiden. Dus mocht de mogelijkheid zich voor doen om hier stage te lopen, dan zou ik die kans grijpen!

Naam: Esmee

Leeftijd: 17

Opleiding: Marketing Communicatie & Evenementenorganisatie (MBO)

Hoe heb ik mijn stage ervaren?
Mijn stage vond ik erg leuk en vooral leerzaam! Omdat ik al een vooropleiding op het gebied van marketing in het MBO heb gedaan en al twee keer stage heb gelopen, wist ik deels al wat mij wel en niet aanspreekt. Bij mijn zoektocht naar een stage zocht ik naar een uitdagende stage met diverse werkzaamheden, zodat ik verschillende dingen kon leren en van alles wat mee zou krijgen.

Hoe heb ik MYbusinessmedia ervaren als stagebedrijf?
MYbusinessmedia heb ik ervaren als een erg divers bedrijf met veel verschillende mensen, dit maakte het erg leuk! De medewerkers zijn erg gedreven, wat maakt dat het fijn is om je voor het bedrijf in te zetten.

Wat zou je willen meegeven aan toekomstige stagiairs/es die willen stage lopen bij Mybusinessmedia?
Bedenk goed wat je wil bereiken en pak de kansen aan. Sommige dingen die voorafgaand minder leuk lijken, kunnen toch heel uitdagend zijn. Alle kennis neem je mee wat je maakt tot een betere professional.