oplossingen op maat

Doelgroepen bereiken is één ding, …

… interactie met ze tot stand brengen is een tweede. MYbusinessmedia helpt u uw doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Hieronder leest u meer over een aantal van de mogelijkheden die MYbusinessmedia biedt.

onze oplossingen

Per doelgroep, kanaal en merk inzetbaar

Contentmarketing helpt vertrouwen te winnen bij klanten en prospects en uw organisatie als een autoriteit op uw vakgebied te profileren. Wij helpen u hier graag bij.

 

MYbusinessmedia biedt u de mogelijkheid om in al onze kanalen, online en offline, te adverteren. Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste mix voor uw campagne.

 

Met een betaalde vermelding in onze totaal overzicht van leveranciers weten klanten en prospects u snel te vinden.

 

Als de zoektocht naar een nieuwe collega via uw netwerk en social media geen resultaat oplevert, is adverteren de volgende stap. En waar kunt u dat beter doen dan midden in de gewenste doelgroep waar de latente kandidaten zich bevinden!

Events

Met al onze merken organiseren wij jaarlijks meer dan 35 events. Dé plek waar uw doelgroep zich laat inspireren. Dé beste mogelijkheid om uw bedrijf te profileren. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

  • Sponsorpakketten
  • Kennispartner
Custom publishing

Wilt u informatie en kennis met uw doelgroep delen, maar weet u niet hoe hen (vernieuwend) te bereiken? MYbusinessmedia kan u daar op diverse manieren bij helpen. Onze mensen vertellen u er graag meer over.

 

  • Digitaal magazine
  • Event
Strategisch advies

MYbusinessmedia kan u helpen bij het ontwikkelen van uw communicatie, marketing en imago strategie. Wij helpen u uw doelstellingen helder te krijgen en analyseren samen met u welke koers het best past om die doelstellingen te bereiken. We adviseren over de aanpak en de inzet van middelen. Die middelen kunnen we voor u, en in nauwe samenwerking met u, ontwikkelen en activeren.