online marketing diensten

Online marketing, wij kennen uw doelgroep, nu moet uw doelgroep u nog gaan kennen….

…en dat doen wij door het inzetten van een multi-channel online marketing strategie. Wilt u beter vindbaar zijn met uw website? Ziet u ook uw concurrent elke keer bovenaan staan met uw diensten / producten? Komen er bijna geen contactaanvragen via de website binnen?

online marketing diensten

Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine adverteren kan op verschillende platformen. Google AdWords is de meest bekende, maar vergeet ook Bing Ads niet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

MYbusinessmedia Google search
Zoekmachine Optimalisatie

Nieuwe klanten zijn op zoek naar u! Het probleem is dat u niet naar voren komt in de zoekresultaten wanneer uw doelgroep aan het zoeken is. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen bent u aanwezig wanneer uw doelgroep zoekt! Meer weten, neem contact met ons op.

Social Media Marketing

Tegenwoordig is uw website niet het enige platform waar uw klanten op binnenkomen. Steeds vaker worden platformen als LinkedIn, Facebook en Twitter gebruikt door uw klanten. Bent u hier al goed genoeg op vindbaar? Krijgt u al nieuwe klanten binnen via Social Media? Meer informatie hoe u dit voor elkaar krijgt, neem dan contact met ons op.

E-Mail Marketing

E-mail marketing is een efficiënte manier om klanten of leveranciers te bereiken. Met e-mails, geheel opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf, kunt u (potentiële) klanten bereiken, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. Wilt u ook meer halen uit uw nieuwsbrieven? Is uw open ratio zeer laag? Lezen uw ontvangers uw nieuwsbrief niet? Dan kunnen wij u helpen! Neem nu nog contact op.

Display Advertising

Wilt u onder de aandacht komen bij u doelgroep? Is u naamsbekendheid online nog beperkt? Dan is het adverteren via Display advertenties de ideale manier. Maak gebruik van het Google Display netwerk samen met het MYBusinessmedia netwerk om uw boodschap bij uw doelgroep in de aandacht te brengen.

Video advertising

Wist u dat online video-advertising de potentie heeft net zo veel impact te hebben als televisiereclame? In combinatie met de targeting- en rapportagemogelijkheden, helpt het u het meeste uit uw online videoreclamecampagne te halen. Wij helpen u hier graag bij.

Online Marketing Strategie

MYbusinessmedia kan u helpen bij het ontwikkelen van uw Online Marketing Strategie. Wij helpen u uw doelstellingen helder te krijgen en analyseren samen met u welke koers het best past om die doelstellingen te bereiken. We adviseren over de aanpak en de inzet van de online kanalen. Wij kunnen deze kanalen voor u inrichten, beheren en optimaliseren met als doel een optimaal rendement te behalen.

Webstatistieken

Uw website is als een extra vestiging. Zoals u uw vestiging beheerd, zo beheerd u ook uw website. Om bij te kunnen sturen is het van groot belang dat u de juiste cijfers heeft. Door het goed inrichten van een webstatistieken pakket op uw website en het rapporteren op de belangrijkste KPI’s kunt u de juiste beslissingen (laten) nemen.

Conversie Optimalisatie

Uw ontvangt voldoende bezoekers op uw website, maar op een of andere manier resulteert dit niet in voldoende conversies! Wij helpen u met het verbeteren van uw website / pagina om het conversie percentage te verhogen. Dit doen wij o.a. door het inzetten van A/B testen, Usability tests, Deep analytics, etc. Onze specialisten stellen samen met u een “aanvalsplan” op om het doel te bereiken.