Online marketing diensten

Zoekmachine adverteren kan op verschillende platformen. Google AdWords is de meest bekende, maar vergeet ook Bing Ads niet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuwe klanten zijn op zoek naar u! Het probleem is dat u niet naar voren komt in de zoekresultaten wanneer uw doelgroep aan het zoeken is. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen bent u aanwezig wanneer uw doelgroep zoekt! Meer weten, neem contact met ons op.

Met ons Digitaal informatieplatform (DIP) krijgt u als adverteerder een op maat gemaakt eigen platform om uw diensten uit te lichten. Deze pagina kan helemaal naar eigen inzicht worden ingericht.  Samen met een van onze specialisten ontwerpt u een digitaal portfolio voor uw producten en diensten, vacatures en nog veel meer!

Bent u opzoek naar nieuwe collega’s? In plaats van uw vacature uitserveren op één van de 13.000 website waar vacatures worden getoond. Kunt u uw vacature direct zichtbaar maken op de platformen voor professionals in de maakindustrie en engineers.

Heeft u regelmatig nieuws te melden over bijvoorbeeld; nieuwe producten, technologische ontwikkelingen of succesvolle projecten? Maar niet de tijd & kennis om hier aansprekende content over te schrijven.  Onze redacteuren helpen u graag bij het schrijven van onder andere persberichten en artikelen.

Wilt u onder de aandacht komen bij u doelgroep? Is u naamsbekendheid online nog beperkt? Dan is het adverteren via Display advertenties de ideale manier. Maak gebruik van het Google Display netwerk samen met het MYBusinessmedia netwerk om uw boodschap bij uw doelgroep in de aandacht te brengen.

Samenwerking Van Wees Waalwijk & Mybusinessmedia
Case klant Boersema