Prelum neemt vakblad Klik en samenwerking Eigenwijs over van MYbusinessmedia.

 

Prelum is per 1 oktober 2018 de nieuwe eigenaar van de in de verstandelijk gehandicaptenzorg marktleidende titel Klik en neemt het samenwerkingsverband over met de titel Eigenwijs van “Per Saldo”, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget. Prelum breidt hiermee haar gezondheidszorgportfolio in de breedte uit. MYbusinessmedia wil met deze verkoop beter kunnen focussen op het uitgeven van vakmedia op het gebied van Technie.


MYbusinessmedia
MYbusinessmedia was ruim 10 jaar eigenaar van vakblad Klik. MYbusinessmedia heeft de keuze gemaakt de titels te verkopen om beter te kunnen focussen op producten en diensten van haar meer technische clusters voor onder andere de maakindustrie en food. De ontwikkelingen gaan snel en vragen veel aandacht, inspanning en hoge investeringen. MYbusinessmedia gelooft dat een op gezondheidszorg gespecialiseerde uitgeverij toegevoegde waarde heeft voor de merken.

Prelum

In nauwe samenwerking met onder andere medisch specialisten, huisartsen en tandartsen bedenken, ontwikkelen, vervaardigen en verzorgt Prelum diverse informatie- en nascholingsproducten, variërend van boeken en tijdschriften tot websites en applicaties.
Prelum ontwikkelt vanuit een onafhankelijk, wetenschappelijk perspectief. Dit betekent dat de inhoud van de uitgaven in eerste instantie wordt bepaald en bewaakt door wetenschappers en artsen. Hierbij geldt als uitgangspunt dat alle informatie ondubbelzinnig te herleiden moet zijn tot de bron.

Eén medewerker van MYbusinessmedia gaat mee naar Prelum.

Prelum neemt vakblad Klik en samenwerking Eigenwijs over van MYbusinessmedia