wij zijn MYbusinessmedia


Onze ambitie is om de MKB’ers van Nederland te informeren, te inspireren en te helpen hun klanten te bereiken en te binden. Daar zetten we ons elke dag met passie en veel plezier voor in.


MYbusinessmedia verkoopt vakbladen VMT, VMT food en Voeding Nu aan Vakmedianet. Lees hier voor meer informatie.

 

MYbusinessmedia verkoopt Het Houtblad aan Eisma Media Groep. Lees hier voor meer informatie.

 

MYbusinessmedia verkoopt Automobielmanagement, Schuttevaer en SWZ aan ProMedia. Lees hier voor meer informatie.

 

MYbusinessmedia verkoopt vakblad KLIK en samenwerking Eigenwijs aan Prelum. Lees hier voor meer informatie.

 

MYbusinessmedia verkoopt vakbladen Textilia, Schoenvisie en Bengels aan Afdeling M. Lees hier voor meer informatie.

Actuele, relevante informatie

Het is niet altijd eenvoudig om van de laatste ontwikkelingen in de eigen sector op de hoogte te zijn. Te weten welke veranderingen belangrijk zijn én hoe daarop in te spelen. MYbusinessmedia voorziet de MKB’er en vakprofessional van actuele en relevante informatie op en over zijn vakgebied. We produceren marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en events voor de sectoren: engineering en de (maak)industrie.

MYbusinessmedia

(online) Media en marketing partner

Met onze A-merken bieden wij adverteerders een platform om meer dan 400.000 MKB’ers en vakprofessionals te bereiken, te raken en te binden. EngineersOnline, Vraag&Aanbod en Kunststof & Rubber zijn enkele van die merken. Met maatwerkoplossingen helpen we als (online) media en marketing partner, adverteerders om niet alleen bestaande klanten te bereiken, maar ook nieuwe klanten en doelgroepen te ontdekken. We reiken daarvoor niet alleen de middelen aan, maar helpen ook met (strategisch) advies en uitvoering.

 

 

Translate this page in English