kennis is key in de maakindustrie

Houdt u de ontwikkelingen in uw branche nog bij?

De industriesector heeft een stijgende lijn te pakken. De binnenlandse markt trekt aan, de exportkansen nemen toe. Maar er is ook veel internationale concurrentie. Ondernemers in de industrie moeten zich blijven onderscheiden, steeds weer verbeteren en flexibel inspringen op de wensen van de klant. Technologische ontwikkelingen, investeringen in R&D, de opkomst van ‘smart industry’, de groeiende aandacht voor duurzaamheid … Houdt u alle ontwikkelingen in de branche nog bij? Weet u wat ze voor uw bedrijf betekenen en hoe u erop in kunt spelen? Of liever; hoe u voorop kunt blijven lopen?

Houdt u de ontwikkelingen in uw branche nog bij?

De (maak)industrie heeft een stijgende lijn te pakken. De binnenlandse markt trekt aan, de exportkansen nemen toe. Maar er is ook veel internationale concurrentie. Ondernemers in de industrie moeten zich blijven onderscheiden, steeds weer verbeteren en flexibel inspringen op de wensen van de klant. Technologische ontwikkelingen, investeringen in R&D, de opkomst van ‘smart industry’, de groeiende aandacht voor duurzaamheid … Houdt u alle ontwikkelingen in de branche nog bij? Weet u wat ze voor uw bedrijf betekenen en hoe u erop in kunt spelen? Of liever; hoe u voorop kunt blijven lopen?

Image module

Blijf op de hoogte

Professionals in de (maak)industrie blijven helemaal op de hoogte in hun vakgebied dankzij deze magazines, websites, nieuwsbrieven en events.

Uw doelgroepen in de (maak)industrie bereiken

MYbusinessmedia helpt u uw doelgroepen in de (maak)industrie te bereiken.
Bent u op zoek naar meer naamsbekendheid? Een grotere zichtbaarheid in uw markt? Wilt u inhoudelijke kennis delen met uw klanten en prospects? Of meer relevante traffic naar uw website, een betere conversie, een hogere respons op campagnes en kwalitatieve leads verzamelen ten behoeve van sales? Ondersteuning bij het opstellen van uw communicatieplan?