Zoekmachine adverteren

Wees direct zichtbaar en ontvang meer sales/leads.

Wilt u vandaag nog zichtbaar zijn voor uw (nieuwe) klanten? Dan is het inzetten van zoekmachine advertising wat u moet doen! Wij bepalen samen met u waar uw doelgroep zich bevindt, hoe men zoekt en wat u onderscheidt van uw concullega. Dit is de basis van de inrichting van uw online campagne.

Samen met u zullen wij gaan bepalen op basis van welke producten wij een Online campagne gaan op zetten. Met deze campagnes wordt uw bedrijf / producten gevonden binnen Google. Door gebruik te maken van SEA (Search engine advertising) komt uw bedrijf snel bovenaan te staan in Google. 

Waarom zoekmachine adverteren afnemen bij MYbusinessmedia? Niet enkel hebben wij de geschreven kennis van de maakindustrie. 

Maar ook zijn wij in het bezit van heel veel data in de maakindustrie. Wij kunnen uw campagnes voeden met data. Stelt u zich voor, u wilt zich richten op alle staalbedrijven in Nederland. Wij zorgen dat de SEA campagnes opgezet zullen worden met enkel de staalbedrijven van Nederland. Op deze manier kunnen wij heel gericht de beoogde klant gaan targeten.

Contact
Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?
Dennis Wielheesen - Sales manager
T. +31 (0)6 536 924 61
E. d.wielheesen@mybusinessmedia.nl

De voordelen van zoekmachine adverteren

 • Snel resultaat
 • Zeer gericht uw doelgroep benaderen
 • Advertenties bovenaan in Google
 • Inzicht in data doelgroep
 • Hoge conversies
 • Het inzetten van branche specifieke data voor campagnes

Hoe gaan wij te werk?

Doelstelling bepalen: Tijdens het eerste gesprek bepalen we wat de doelstelling is van de online marketing campagne. Op basis hiervan maken wij een Nulmeting van uw website.

Nulmeting: We beginnen met een uitgebreide analyse en nulmeting. Vanuit deze nulmeting ontstaat het plan van aanpak voor de komende 12 maand.

Optimalisatie campagne: Op basis van vernieuwde inzichten en interacties optimaliseren wij de campagnes. 

Toepassen van data: De campagnes zullen verrijkt worden met markt specifieke data. Deze data wordt verkregen met de Data laag

Monitoring: De campagne wordt door onze campagne manager gemonitord. Op basis van deze monitoring passen wij waar nodig de campagnes aan. Mocht iets niet meer correct staan dan zullen wij dit aanpassen.

Waarom SEA uitbesteden aan MYbusinessmedia:
 • Wij zijn de eigenaar van de grootste database binnen de engineering en maakindustrie, deze data kunnen wij inzetten voor een gedegen en gespecificeerde campagne. Zo kunnen wij uw leads gericht targetten. 
 • MYbusinessmedia kent de markt, door onze jarenlange ervaring weten wij waar de klant op zoekt. En dus waarop u gevonden gaat worden. 
 • Geaccrediteerde Google partner, wij hebben officieel een partner badge van Google ontvangen voor onze kennis van adverteren; 
 • Ten Alle Tijden een marketing partner waarmee u kunt sparren die uw markt ook echt kent. 
 • Op Basis van slimme data laag kunnen wij precies zien wie er op uw website geweest is, zo kunnen uw accountmanagers gelijk leads bellen. 

Interesse in onze online marketing diensten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.