Digitaal Informatieplatform

Altijd al uitgelicht willen worden op een van onze titels en direct de zichtbaarheid willen verhogen specifiek binnen uw doelgroep? Nu is uw kans!

Met ons Digitaal informatieplatform (DIP) krijgt u als adverteerder een op maat gemaakt eigen platform om uw diensten uit te lichten. Deze pagina kan helemaal naar eigen inzicht worden ingericht.  Samen met een van onze specialisten ontwerpt u een digitaal portfolio voor uw producten en diensten, vacatures en nog veel meer!

Het  DIP heeft daarnaast ook een goede invloed op uw eigen website. Immers, doordat het DIP doorlinkt naar uw titel, ontvangt uw website meer autoriteit en zal deze beter worden gevonden in Google. Wat betekent dat u gevonden zal worden op betere posities op relevante zoektermen. 

Oh, en waar komt uw logo te staan? Het logo wordt geplaatst op de homepage van een door u gekozen titel. Zo genereert het DIP niet alleen een goede naamsbekendheid maar ook de aanwezigheid en herkenbaarheid van uw logo. 

Wij bieden u niet alleen dit op maat gemaakte platform,  maar verzorgen voor deze pagina ook een remarketing campagne. Deze campagne zullen wij uitserveren naar alle bezoekers van de titel waarop jullie eigen DIP staat. Door gebruik te maken van remarketing zal een custom made banner van uw website getoond worden op platformen zoals nu.nl. 

Zodoende bereikt u de klant niet één keer, maar wel duizenden keren. En dat is zeker, want wij bieden u een vertonings garantie van minimaal 1.000 vertoningen per maand. 

Dus wilt u direct zichtbaar zijn op de platformen voor engineering en de maakindustrie? Dan is het DIP voor u een zeer goede keuze.

Engineersonline.nl

pilz-digitaal-informatie-platform-mybusinessmedia

Vraagenaanbod.nl

Waarom te kiezen voor een Digitaal Informatieplatform op een titel van MBM?
  • Adverteren binnen uw eigen doelgroep
  • Uw producten delen met vakgenoten
  • Grote exposure op een van onze titels
  • Vertoningen op platformen zoals, Youtube, Nu.nl, de Telegraaf en meer

Interesse in onze online marketing diensten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.