Disclaimer

 

MYbusinessmedia streeft naar actuele en correcte informatie op op haar website; desondanks staat MYbusinessmedia niet in voor de juistheid van de op haar website aangeboden informatie en documenten; in geen geval is MYbusinessmedia aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie, documenten of inhoud van sites waarnaar verwezen wordt. Alle op deze website voorkomende afbeeldingen/merknamen van MYbusinessmedia zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toesteming van MYbusinessmedia worden gebruikt op welke wijze dan ook.

 

 

Online bannering: betrouwbare resultaten

MYbusinessmedia maakt voor online bannering gebruik van Google/DFP, het adserving platform van Google. Google/DFP is wereldwijd marktleider en serveert per maand meer dan 80 miljard advertenties met behulp van meer dan 130 adservers over de hele wereld. De meetmethode van Google/DFP is geaudit door PriceWaterhouseCoopers.
In de adserving infrastructuur van Google/DFP wordt voortdurend geïnvesteerd en vinden continu verbeteringen plaats met als doel het meest betrouwbare, stabiele en vertrouwde adserving platform te blijven. Voor meetgegevens uit Google/DFP met resultaten van uw online bannering (geplaatst op websites van MYbusinessmedia) kunt u contact opnemen met online.opdrachten@mybusinessmedia.nl.

Mogelijke afwijkingen in metingen tussen DART en andere meetsystemen worden veroorzaakt door o.a. afwijkende browserinstellingen van derden. Omdat MYbusinessmedia gebruik maakt van speciale tags om de meting met betrekking tot uw online bannering correct te laten plaatsvinden, raden wij u aan om voor de analyse van de resultaten van uw banner, de metingen direct vanuit Google/DFP te hanteren. Uw accountmanager kan u deze metingen desgevraagd aanleveren en u van advies voorzien.