Data! Met data maak jij het verschil

Wil je jouw database verrijken? Of zelfs weten wie er jouw website bezoeken? Met data maak jij het verschil! En wij kunnen je helpen. MYbusinessmedia beschikt over de meest complete bedrijven database van Nederland. We verrijken onder andere bestaande data sets, maar zijn ook in staat om de bezoekers die op jouw website komen een gezicht te geven. En dat kan jou heel veel voordeel opleveren.

De wereld verandert. De zoektocht naar nieuwe diensten en nieuwe producten gebeurt steeds meer online. Ook in de industrie. Hoe fijn zou het zijn als je weet wat er gebeurt en wanneer die belangrijke prospect jou website bezoekt. Of nog beter: welke pagina’s hij bezoekt.

We kunnen data met een datalaag uit verschillende bronnen aan elkaar koppelen. Met meer dan 150 mogelijke datavelden beschikken wij over heel veel gegevens. Deze geavanceerde technieken gebruiken wij om websitebezoekers te identificeren en ze een gezicht te geven. En dan weet je ineens wèl welke prospect geïnteresseerd is in jouw product.

Wanneer jij weet wie je pagina bezoekt kun je deze techniek gebruiken om relevante informatie te tonen en te personaliseren. Gepersonaliseerde call-to-actions leiden namelijk tot een stijging in respons van 42%!

Wil jij ook gebruik maken van onze datalaag techniek? Laat hier je gegevens achter wij nemen graag contact met je op.