Wij hebben jaarlijks in januari/februari en september twee stageplaatsen beschikbaar voor 3e jaars HBO-ers met de studierichting Eventmanagement/Media, Informatie en Communicatie of MBO-ers Medewerker Evenementenorganisatie (BOL).


STAGIAIR EVENTS

 

JE STAGEPLAATS
Je gaat stage lopen op de afdeling Events van MYbusinessmedia, een multimediale uitgeverij van vakinformatie. De afdeling Events bestaat uit 2 medewerkers. Zij organiseren 35 toonaangevende evenementen per jaar van 50 tot 500 deelnemers. De evenementen zijn gekoppeld aan een uitgeefmerk.

 

JE WERKZAAMHEDEN
Een specifieke opdracht wordt samen met jou nader bepaald. Hierbij wordt o.a. gekeken naar relevantie, opleiding en interesses. Je werkzaamheden zijn:
– Het ondersteunen bij de organisatie, voorbereiding en uitvoering van bijeenkomsten, congressen en andere evenementen
– Ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van direct marketing, telemarketing en emailmarketing acties tbv de werving van deelnemers voor events
– Het vervaardigen en up to date houden van promotiemateriaal, waaronder advertenties, folders en banners
– Zorgen voor beursaankleding en exposure bij evenementen.

Uiteraard krijg je de ruimte om aan je stageverslagen te werken.

JIJ BENT / JIJ HEBT
Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende kenmerken:
– Creatief, organisatorisch en communicatief goed onderlegd
– Analytisch, probleemoplossend en verantwoordelijk
– Stressbestendige en flexibele instelling
– Hands-on-mentaliteit
– Klantgericht
– Pro-actief en energiek
– Betrouwbaar, geloofwaardig
– Kennis van en affiniteit met nieuwe media is een absolute pré.


WIJ BIEDEN

Een stage bij een dynamisch en informeel bedrijf in Deventer. Een maandelijkse stagevergoeding, afhankelijk van je opleidingsniveau. Een leerzame werkomgeving en goede begeleiding.

REAGEREN
Je kunt je brief met cv sturen naar i.jolij@mybusinessmedia.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Ina Jolij, Marketingmanager, via 0570 – 504332.

BEDRIJFSINFORMATIE
MYbusinessmedia is een multimediale B-to-B uitgeverij die zich sterk richt op vakinformatie voor de MKB-ondernemer. We voorzien ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders en partners bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Deel
Tagged in