VraagenAanbod is met haar kranten, websites, nieuwsbrieven en digitale magazines al meer dan 100 jaar een autoriteit en hét vakmedium in de industrie in Nederland en België.

Voor de Nederlandse als Belgische markt brengt VraagenAanbod (NL en BE)  dagelijks praktische ondernemersgerichte informatie, voor bedrijven in het industriële midden- en kleinbedrijf, handel, bouw, industrietechniek, onderhoud en zakelijke dienstverlening. Onze drive is deze ondernemers te informeren en inspireren.

 

ONLINE REDACTEUR VRAAG EN AANBOD (freelance)

32-36 uur per week

 

Als online redacteur maak en zoek jij content(partners) voor beide websites en nieuwsbrieven. Je werkt samen met de redactie, maar jij bent owner en verantwoordelijk voor de best mogelijke actuele en inspirerende content.
Daarom  verwachten we jouw eigen inbreng, ideeën en aanpak om de websites, nieuwsbrieven en digitale magazines beter te maken.
Kennis van de industrie is een pre, maar geen voorwaarde. Wel dat je energiek en pro-actief bent.

Je bent gewend om te werken met content managementsystemen en deadlines. Daarnaast kun je online statistieken analyseren en weet je hoe je ervoor kunt zorgen dat artikelen online goed worden gevonden en gelezen. Je draagt ideeën aan voor nieuwe uitingen op online social media platforms. Om tot grotere interactiviteit met gebruikers op onze eigen kanalen en op social media te komen, werk je samen met de afdeling marketing.

De websites zijn aan vernieuwing toe en dit jaar wordt er aan een nieuwe platform gebouwd. Jij gaat deel uitmaken van het projectteam.

Je kunt helder en to-the-point communiceren.  Je bent een energieke persoonlijkheid met een afgeronde HBO-opleiding journalistiek of communicatie en hebt minimaal 2 jaar ervaring als online redacteur.

Wij bieden
MYbusinessmedia biedt je een afwisselende opdracht voor een langere periode. Je wordt opgenomen in een professioneel werkend team met korte communicatielijnen. Je vergoeding hangt af van opleiding en ervaring.

Reageren
Ben jij het talent dat past bij onze ambities? Mail je sollicitatie met cv naar solliciteren@mybusinessmedia.nl.
Wil je meer informatie over deze  opdracht? Neem dan contact op met Elsbeth Lamfers, Brandmanager: 0570-504327 / 06-10036893 of via e.lamfers@mybusinessmedia.nl.

Wij zijn MYbusinessmedia
Het is onze ambitie de mkb’ers van Nederland te informeren, te inspireren en te helpen hun klanten te bereiken en te binden. Daar zetten we ons elke dag met passie en veel plezier voor in.

MYbusinessmedia voorziet de mkb’er en vakprofessional van actuele en relevante informatie op en over zijn vakgebied. We produceren tientallen marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en events voor de sectoren: fashion, automotive, food, zorg, engineering, (maak)industrie en de maritieme sector. Bij MYbusinessmedia (Deventer) werken zo’n 90 gedreven en betrokken professionals.

 

 

Geen acquisitie

 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Deel
Tagged in