oplossingen op maat

Evenementenhal trekt beslissers naar de beurs Auto Professioneel & Schadeherstel

… met hulp van Automobiel Management.

maatwerkoplossing

Klant: Evenementenhal Gorinchem en Hardenberg

Evenementenhal Gorinchem, Hardenberg en Venray organiseert drie keer per jaar op de verschillende vestigingen de beurs Auto Professioneel & Schadeherstel. De beurs wordt goed bezocht door het midden en lager segment, veelal op uitnodiging van de standhouders. Beslissers en manager zijn echter onvoldoende aanwezig op de beurs. Aanwezigheid van de topbeslissers uit de branche zou een enorme impact hebben op de kwaliteitsbeleving van de beurs onder standhouders en bezoekers. Daarnaast wil de Evenementenhal de beleving en betrokkenheid van beslissers bij de beurs verhogen. Er was nog geen programma of beursactiviteit dat zich specifiek om deze executive doelgroep richt.

De Evenementenhal vroeg Automobiel Management van MYbusinessmedia als partner om de executive doelgroep ertoe te bewegen naar de beurs te komen. Automobiel Management zette mailings met een persoonlijke uitnodiging van de hoofdredacteur en redactionele aandacht in de krant en de nieuwsbrief in om deze doelgroep te bereiken.
Voor de Evenementenhallen bedacht en organiseerde Automobiel Management een executive programma met relevante keynotesprekers uit de automobielbranche.