Studeer jij voedingsmiddelentechnologie of een aanverwante studie? Zoek je een uitdagende stageplaats waarbij je alle facetten van de hele sector leert kennen? Heb je ook nog een vlotte pen? Dan is VMT op zoek naar jou!


MEEWERKSTAGE BIJ VMT
hét vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie

 

Sterk team
Het (gezellige en sterke) team van VMT zoekt namelijk een enthousiaste student die bij ons op de redactie aan de slag gaat met een leuke meewerkstage en een leerzame onderzoeksvraag.

VMT richt zich met inhoudelijke vakinformatie op directies, productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers en levensmiddelentechnologen bij voedingsmiddelenbedrijven.
Tijdens je stage maak je dus in één klap kennis met alle ontwikkelingen in de diverse sectoren van de voedingsmiddelenwereld: productontwikkeling, ingrediënten, gezondheidsaspecten, duurzaamheid, technologie, wetgeving, kwaliteit, voedselveiligheid. Dus alle aspecten die je tijdens je studie leert, krijg je van dichtbij te zien.

Wat leer je tijdens je stage?
Als stagiaire bij de redactie ben je naast het beantwoorden van je onderzoeksvraag ook bezig met het schrijven van berichten voor de site www.vmt.nl , het tijdschrift en onze social media.
Je bezoekt regelmatig leerzame bijeenkomsten zoals congressen, beurzen en persconferenties in binnen- en buitenland of je gaat op reportage met de redactie. Niet alleen goed voor je netwerk, maar je leert ook hoe je een vertaalslag maakt van kennis, feiten en meningen naar onafhankelijke en waardevolle informatie voor de doelgroep waar jij voor in opleiding bent.

De redactie van VMT heeft een stageplaats van 20 weken beschikbaar in de periode van februari 2019 tot en met juni 2019. De vergoeding is € 350 per maand, je werkt 3 dagen in Deventer. Motivaties en cv’s kunnen voor 8 januari gestuurd worden naar hoofdredacteur Willem-Paul de Mooij, w.mooij@mybusinessmedia.nl. Heb je vragen, bel dan met Willem-Paul: 06-45074528.

VMT is een uitgave van uitgeverij MYbusinessmedia
Mr. H.F. de Boerlaan 28
7417 DA DEVENTER
www.mybusinessmedia.nl

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Deel
Tagged in